15% korting op sensoren van LeefSamen

LeefSamen, een veilig gevoel!

Leefsamen is gemaakt voor mensen die veilig, zelfstandig thuis willen blijven wonen. Samen met naasten wordt ervoor gezorgd dat er hulp kan komen indien nodig. Bijvoorbeeld bij een val of andere noodsituatie. Met Leefsamen kunnen naasten een oogje in het zeil houden. Dat geeft zowel de bewoner als de naasten een veilig gevoel.

“Gebeurt er iets in jouw woning? Bijvoorbeeld een inbraak, brand of noodsituatie? Dan ontvangen de door jou geselecteerde contacten direct een alarm.”

Leefsamen is een alarmeringsdienst die in 2015 bedacht is in samenwerking met Veiligheidsregio’s, gemeenten en thuiszorgorganisaties.

Het doel van LeefSamen is om zelfstandig thuiswonende ouderen en hun naasten te helpen om veilig thuis wonen. Dit wordt vooral gedaan door middel van de inzet van slimme sensoren. Denk hierbij aan rookmelders, maar ook bewegingssensoren.

Samenredzaamheid is een belangrijk begrip voor LeefSamen en voor Tzorg. LeefSamen zorgt ervoor dat de naasten van de cliënt gemakkelijk een oogje in het zeil kunnen houden. En als het echt niet anders kan, bieden zij professionele hulp die naar de woning komt. 

De belangrijkste missie is ouderen en hun naasten blijvend te helpen het langer thuis wonen voor de oudere veilig te houden

Tzorg en LeefSamen slaan de handen in één en zetten zich in voor een langer aangenaam thuis. Met de code TZORG15 ontvang je 15% korting op sensoren in huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een alarmknop, waarmee naasten direct gealarmeerd worden wanneer het nodig is.


Bestel hier de slimme sensoren

Tzorg en LeefSamen zijn al langer verbonden met elkaar. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de vorige samenwerking, waarin Martha laat zien hoe zij zelfstandig woont met behulp van slimme sensoren. 

https://www.youtube.com/watch?v=OCgZ0TKkTC0

Gerelateerde berichten

Zomer sudoku

Lekker puzzelen in het zonnetje kan nu met de nieuwe zomerse sudoku! Een verfrissend drankje erbij en puzzelen maar. Lukt

Lees verder